Yrityksille

Pelaaminen osaksi virkistyspäivää?

Kiinnitämme Loungella erityispaljon huomiota viruksen leviämisriskin minimoimiseksi. Tämä sisältää mm. seuraavat toimenpiteet:

Velvoitamme pelaajien pesemään/desinfioimaan kädet ennen paikalle menoa
Siivoamme Loungen aina ennen avaamista huolellisesti
Olemme rajoittaneet paikkamäärää niin, että turvavälit säilyvät
Tarjoamme halukkaille kasvomaskeja

Pidämme huolen siitä, että pelikokemus Loungella on myös koronan aikaan niin turvallinen kuin vaan mahdollista! Ethän siis tule pelaamaan, jos sinulla on pienikin riski kantaa virusta.

Pelaaminen tuo tiimin yhteen virkistyspäivänä!

Pelaaminen on mitä parhain tapa vahvistaa työporukan yhteishenkeä, kehittää tiimityöskentelyä sekä yksinkertaisesti pitää hauskaa yhdessä työporukan kanssa. GLHF tarjoaa tähän mahtavat puitteet – teidän tarvitsee vaan tulla paikalle ja nauttia pelaamisesta.

Hoidamme kaikki käytännön järjestelyt servereiden, puheohjelmien sekä pelimuodon valitsemisen suhteen. Hintaan kuuluu myös perehdytys pelattavaan peliin sekä yleisiä vinkkejä siitä, kuinka peliin pääsee sisään mahdollisimman nopeasti.

Varaamme työporukoille aina erillisen takatilan, jossa saatte pelata omassa rauhassa. Tilaan mahtuu pelaamaan maksimissaan 15 henkeä kerralla, mutta mikäli teitä on tulossa enemmän, on myös koko pelitilamme varaaminen mahdollista. Tällöin pelaamaan mahtuu jopa 40 henkeä.

Takatilan vuokra on 100€/h, koko tilamme vuokra 200€/h. Hintaan sisältyy pelien laittaminen valmiiksi toiveidenne mukaan sekä opastus pelin perusteisiin. Tee varaus täyttämällä lomake alla. Lomakkeen alta löydät vielä lisätietoa suosituimmista peleistämme.

Mitä haluaisitte pelata virkistyspäivänänne?

Meiltä löytyy useita aloittelijaystävällisiä pelejä, joissa pääsette kisaamaan joko yksin tai tiimeissä toisianne vastaan. Alla on esimerkkejä suosituimmista peleistä, joita työporukat usein pelaavat meillä virkistyspäivinä.

CS:GO – Suomalaisen esports-maailman ykköspeli

CS:GO on ollut pinnalla vuonna 2019 hyvin paljon suomalaisen kilpapeliorganisaation ENCE Esportsin menestyksen ansiosta. Peli on melko yksinkertainen ja aloittelijaystävällinen FPS-peli (First Person Shooter), jolla saadaan varmasti tunteet pintaan. Pelaajat jaetaan kahteen tiimiin, jotka pelaavat toisiaan vastaan. Ehdoton kestosuosikki!

Dota 2 / League Of Legends

Kummatkin näistä peleistä noudattavat hyvin samankaltaista pelimekaniikkaa. Peleissä pelataan tiimeissä toista joukkuetta vastaan, tavoitteena tuhota vastustajan tukikohta. Jokainen pelaaja valitsee itselleen oman ”heron”, jota kehitetään pelin edetessä ja joista jokaisella on oma roolinsa pelin aikana. Pelit vaativat hieman enemmän tutustumista ennen kuin siihen pääsee toden teolla sisään, mutta ne ovat ehdottomasti pelimaailman antoisimpia pelejä, kun perusteet ovat hallussa!

Heroes of Might and Magic 3 – Nostalgiaa parhaimmillaan

Heroes of Might and Magic 3 on yksi legendaarisimmista strategiapeleistä, mitä PC:lle on koskaan tehty. Pelissä jokaisella pelaajalla on oma linna, jota kehitetään vuoropohjaisesti. Ei niin nopeatempoinen, mutta sitäkin enemmän ajatustyötä vaativa peli. Peliä voidaan pelata joko tiimeissä tai yksin muita vastaan.

Age of Empires 2/3

Age of Empires jatkaa samalla linjalla Heroesin kanssa – kyseessä on ehkä legendaarisin strategiapelisarja, mitä on koskaan tehty. Pelaajat rakentavat ja kehittävät omaa kyläänsä, tavoitteenaan kehittää joukkoja mahdollisimman pitkälle ja tuhota vastustajat. Tätäkin voidaan pelata joko tiimeissä tai yksin muita vastaan.