Varaa pelivuoro poikkeustilaversio

Olemme ottaneet uudet varauskäytännöt käyttöön koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan ajan. Luethan sivun huolella!

Lounge on auki arkisin lähtökohtaisesti vain, jos Loungen etu- tai takatila vuokrataan. Alensimme vuokrahintoja REILUSTI, ja koko etutilan vuokra on arkisin vain 200€/6h (ovh 600€) ja takatilan vuokra 150€/6h (ovh 300€). 

Tiloja voi vuokrata siis arkisin vain koko illaksi kerrallaan (16-22 Loungen normaalien aukioloaikojen mukaisesti).

Näiden lisäksi alensimme hintoja myös viikonloppupaketeille. Viikonloppuisin takatila on 100€/3h (ovh 150€) ja etutila 150€/3h (ovh 300€). Näitä slotteja voi vuokrata omalle porukalle noissa kolmen tunnin pätkissä normaalien aukioloaikojen puitteissa.

Varauksia voit tehdä alla olevalla lomakkeella.

Miksi teemme näin? 

Vuokratessamme koko tilan kerralla ennalta määritetyksi ajaksi voimme huolehtia entistä paremmin tilojen hygieniasta. Tämän lisäksi luotamme siihen, että varsinkin omalla jengillä pelaamaan tullessa omaan kuntoon kiinnitetään erityisen paljon huomiota. Eli jos sulla on pienkinkin epäilys mistään taudista, älä edelleenkään tuu mestoille.

Jos vain toinen etu- tai takatilasta vuokrataan, jätämme toisen puolen auki myös muille pelaajille. Kaikki paikat eivät ole kuitenkaan käytössä riskin alentamiseksi.

Ymmärrätte varmasti, että tilanne on myös meille hyvin hankala. Pienenä paikkana sulkeminen on äärimmäinen keino, mutta halutaan toimia niin vastuullisesti kuin mahdollista.

Tsemppiä kaikille! Eletään hyvin haastaavaa ja toivottavasti ainutkertaista aikaa.

X