Otetaan kaikki ilo irti karanteenista päivittäisellä kynäriturnauksella!

Tilanteelle ei nyt vaan voi mitään. Poikkeustilanne on päällä ja siihen on sopeuduttava. Niin mekin GLHF:lla aiotaan tehdä!

GLHF hostaa 19.3. alkaen Faceit-alustan kautta pelattavan CS:GO-turnauksen JOKA arkipäivä kello 17:00 alkaen!

Mukaan voi tulla kuka tahansa taitotasosta, kisakokemuksesta tai mistään riippumatta! Faceit on ilmainen pelialusta, jonka asentaa koneelle kuin koneelle hetkessä ja turnaukseen liittyminen kestää n. minuutin.

Jokaiseen turnaukseen mahtuu mukaan 16 nopeinta joukkuetta. Turnaus pelataan BO1-formaatilla, eli kierroksia ja pelejä on tiedossa maksimissaan neljä kappaletta. Siitä ehtii sopivasti vielä ysin uutisten ääreen ja aikaisin nukkumaan!

Tapahtuman FB-eventti

Palkinnot

GLHF tarjoaa jokaisen turnauksen voittajajoukkueelle kolme tuntia peliaikaa gaming loungellamme Helsingissä.

Pääasia kuitenkin on pitää hauskaa ja kehittyä kynärissä, nyt kun sitä aikaa pelata on luultavasti hieman normaalia enemmän.

Karanteenikynärit leaderboards:

19.3. Voittajajoukkue & pelaajat:

Joukkue: Juniorit

Pelaajat: MA6IX-, SakuZu, St0rme-, ToxicC-, nixab

20.3. Voittajajoukkue & pelaajat:

23.3. Voittajajoukkue & pelaajat:

24.3. Voittajajoukkue & pelaajat:

En ole ikinä käyttänyt Faceittia – kuinka pääsen mukaan?

Faceitin käyttäminen on todella helppoa. Sinun tarvitsee vain luoda tunnus, ladata Desktop client sekä Anti-Cheat ja olet käytännössä valmis liittymään turnaukseen!

Turnaukseen liittyminen onnistuu turnaussivulta, johon linkki löytyy painikkeesta ylempää tältä sivulta.

Ennen turnauksen alkua sinun/joukkueesi on tehtävä check-in. Tämäkin hoituu todella yksinkertaisesti ihan vain painamalla turnaussivulla “check-in”-painiketta. Turnauksen alettua Faceit tekee jokaiselle ottelulle oman huoneen, jossa äänestetään kartoista ja josta pääset joinaamaan servulle (joko painamalla painiketta tai kopioimalla servun osoitteen consoleen).

Löydät täältä Faceitin omat ohjeet turnaukseen osallistumisesta.

Voit muuten pelata jatkossa myös normaaleita matseja Faceitin kautta. Faceitilla on oma matchmaking-systeemi tätä varten, jota moni pitää huomattavasti Valven omaa CS:GO-matchmakingia parempana. Taso on kovempi, mutta samalla kehityksesi nopeampaa!

Faceitin servut ovat myös laadukkaampia kuin Valven omat matchmaking-servut. Servut pyörivät 128 tickratella eli ne käsittelevät pelin sisällä tapahtuvia asioita kaksi kertaa nopeammin kuin Valven 64 tickratella toimivat servut. Tähän kannattaa tutustua, jos et ole vielä Faceitin kautta pelannut!