Lanit ja synttärit

Kiinnitämme Loungella erityispaljon huomiota viruksen leviämisriskin minimoimiseksi. Tämä sisältää mm. seuraavat toimenpiteet:

8.3.2021 alkaen Lounge on auki arkisin vain varauksesta. Lauantaisin ja sunnuntaisin Lounge on auki poikkeusaukioloilla la (16-24) ja su (16-22).
Maksimi asiaksmäärä on 10  henkilöä kaikkina aikoina. Varaukset voi tehdä normaaliin tapaan alla olevasta linkistä. Arkivarausten hinnat alkaen 50€/h, minimissään 3h.

Velvoitamme pelaajien pesemään/desinfioimaan kädet ennen paikalle menoa

Siivoamme Loungen aina ennen avaamista huolellisesti

Olemme rajoittaneet paikkamäärää niin, että turvavälit säilyvät

Tarjoamme halukkaille kasvomaskeja

Pidämme huolen siitä, että pelikokemus Loungella on myös koronan aikaan niin turvallinen kuin vaan mahdollista! Ethän siis tule pelaamaan, jos sinulla on pienikin riski kantaa virusta.

Synttärit tiedossa? Polttariohjelmalle tarvetta?

Ei ole parempaa tapaa viettää synttäreitä kuin pelisynttärit! Pelaaminen on mahtava lisä perinteiselle polttariohjelmalle!

Tervetuloa viettämään juhlia kuin juhlia GLHF:lle. Varaamme teille erillisen tilan, jossa voitte iloita ja juhlia omassa rauhassanne – mikäli meno nyt sattuu olemaan rauhallista. Peleihin eläytyminen on meillä enemmän kuin sallittua!

Vuokraamme takatilaamme juhlatarkoitukseen, johon mahtuu enimmillään pelaamaan 15 henkeä kerralla. Tilan vuokra on 60€/tunti ja minimivaraus on kaksi tuntia.

Tee varaus täyttämällä alla oleva lomake!