Lanit ja synttärit

HUOM! GLHF aukeaa taas 1.6. Kiinnitämme Loungella erityispaljon huomiota viruksen leviämisriskin minimoimiseksi. Tämä sisältää mm. seuraavat toimenpiteet:

Pyyhimme jokaisen pelipaikan ennen uutta pelaajaa

Velvoitamme pelaajien pesemään/desinfioimaan kädet ennen paikalle menoa

Siivoamme Loungen aina ennen avaamista huolellisesti

Olemme rajoittaneet paikkamäärää niin, että turvavälit säilyvät

Tarjoamme halukkaille kasvomaskeja

Pidämme huolen siitä, että pelikokemus Loungella on myös koronan aikaan niin turvallinen kuin vaan mahdollista! Ethän siis tule pelaamaan, jos sinulla on pienikin riski kantaa virusta.

1.6.-14.6. on voimassa erikoistarjous! Pelitunnit vain 3€/h ja 50h paketti vain 100€! Tämän lisäksi takatilan vuokra pysyy vielä ensimmäiset kaksi viikkoa entisellään 50€/h (max 15 henkeä).

Muutamme hieman hinnoitteluamme 15.6. alkaen. Uudet hinnat löytyvät “Hinnasto“-sivulta.

Synttärit tiedossa? Polttariohjelmalle tarvetta?

Ei ole parempaa tapaa viettää synttäreitä kuin pelisynttärit! Pelaaminen on mahtava lisä perinteiselle polttariohjelmalle!

Tervetuloa viettämään juhlia kuin juhlia GLHF:lle. Varaamme teille erillisen tilan, jossa voitte iloita ja juhlia omassa rauhassanne – mikäli meno nyt sattuu olemaan rauhallista. Peleihin eläytyminen on meillä enemmän kuin sallittua!

Vuokraamme takatilaamme juhlatarkoitukseen, johon mahtuu enimmillään pelaamaan 15 henkeä kerralla. Tilan vuokra on 60€/tunti ja minimivaraus on kaksi tuntia.

Tee varaus täyttämällä alla oleva lomake!