FPS-pelit

FPS-pelit

Pelivalikoimamme - FPS

Pelaa FPS-pelejä kovalla fps:llä!

Korkealaatuiset tietokoneemme takaavat, ettei frägääminen jää laitteistosta kiinni. Löydät meiltä jokaiselta pelipaikalta vähintään 144Hz näytön, i7 8700k -prosessorin sekä jäätävän kovan GTX1080-näytönohjaimen.

Mitä FPS-pelit ovat?

FPS on lyhennelmä sanoista ”first person shooter”, joka tarkoittaa yksinkertaisuudessaan ”ensimmäisen persoonan” näkymästä pelattavaa peliä. Pelaaja ohjaa peliä samasta vinkkelistä kuin oikeassakin elämässä; ruudulla ei siis näy koko pelihahmoa vaan yleensä pelkät kädet ja kädessä oleva esine (useimmiten ase.)

FPS-pelit ovat hyvin suosittu genre esports-maailmassa niiden nopean temmon, näyttävien suoritusten sekä melko helpon seurattavuuden takia. Uuden katsojan on helppo päästä FPS-peleihin sisään, sillä säännöt ovat usein yksinkertaiset, pelin kulku yksiselitteistä ja pelien seuraamiseen tarvittava tietomäärä itse pelistä on hyvin minimaalinen moniin muihin pelityyppeihin verrattuna.

Elektronisen urheilun katsominen saattaa tuntua aluksi sekavalle, mutta FPS-pelit ovat ehdottomasti yksi helpoimmista ja mukaansatempaavimmista pelityypeistä, joihin uusi katsoja voi tutustua. Näyttäviä yksilösuorituksia tulee ammattilaistasolla jokaisessa pelissä, peli on usein pelattu vasta viimeisen erän päätyttyä, joten jännitystä riittää läpi matsin. Pelin luonteeseen vahvasti liittyvä ampuminen ja tappaminen voi tuntua hyvinkin brutaalille ulkopuolisen silmissä. Pelityyppiin ja johonkin tiettyyn FPS-peliin tutustuessa huomaa melko nopeasti, kuinka aseet ovat vain osa pelimekaniikkaa, eikä niitä hehkuteta. Sen sijaan mieleen jää päällimmäisenä pelaajien huima reaktiokyky, kehittynyt käden ja silmän välinen koordinaatiokyky sekä joukkueiden nerokkaat taktiikat.

Pelaaminen GLHF:lla ei jää kiinni pelivalikoimasta tai tietokoneiden laadusta. Kaikki tietokoneemme on varustettu Intel i7 8700k prosessoreilla, Asus Strix GTX1080-näytönohjaimilla sekä 144hz BENQ:n näytöillä. Pelit pyörivät siis korkeilla FPS-lukemilla korkeimmillakin grafiikka-asetuksilla, eikä frägääminen jää kiinni näytön hitaudesta. Hiiriksi, näppäimistöiksi sekä kuulokkeiksi olemme hankkineet Logitechin parhaimmistoa. Voit myös tuoda omat oheislaitteet mukana, jos peli kulkee niillä paremmin!

X